Alsof mijn ouders bij mijn geboorte al wisten dat ik een taalfanaat zou zijn. Eentje die hele dagen kan schrijven. Vroeger op briefpapier met een roze pluchen pen. Tegenwoordig op mijn computer met een toetsenbord. Niet alleen voor mijn klanten, maar evengoed voor mezelf. Van kortverhalen op mijn blog tot vrijwillige artikels voor non-profit organisaties.

Alle dagen ben ik bezig met taal en communicatie. Ik spreek als vrouw niet alleen 7000 woorden per dag, ik schrijf er minstens evenveel. Al mijn creatieve ideeën houd ik bij in mijn ontelbare notitieboekjes, apps en, bij gebrek aan beiden, op mijn hand.

Mijn Nederlandse no-nonsense en spontaniteit, gecombineerd met mijn jarenlange kennis van de Belgische woordenschat en cultuur, maken van mij een Nederbelgische schrijfster. Een creatieve duizendpoot met een passie voor schrijven, een liefde voor lezen en een drang om te verbeteren.

Nog niet overtuigd? Deze klanten gingen je reeds voor.

“Charlotte voelt snel aan wat de bedoeling is van een project en wat de klant juist wenst. Onze samenwerking verloopt daardoor zeer gemakkelijk en efficiënt.”

Grafisch designer Marlies Huybswww.labendita.be

“Een professionele samenwerking, waarbij Charlotte iedere stap in het proces met ons nauw overlegt. Zeer tevreden, daarom is het ook niet bij één opdracht gebleven!”

Schildersbedrijf de Waalwww.dewaalverf.be - www.dewaalverfwinkel.be

“Groot inlevingsvermogen en oprechte betrokkenheid, waardoor mijn teksten niet te oppervlakkig blijven. Nu beschrijven ze het juiste gevoel, zonder teveel tralalala.”

Keramiste Katja Van Breedamwww.katjavanbreedam.be

“Duidelijke communicatie, een luisterend oor en een vat vol enthousiasme!”

Lifestyleshop Serafinowww.serafino.be

“Treffende teksten, die perfect verwoorden waar onze firma voor staat.”

Schildersbedrijf Martin van Steenwww.mvsdecor.be

“Door de juiste vragen te stellen, kon Charlotte een goed beeld vormen van mijn bedrijf en zijn de juiste argumenten op mijn website benadrukt.”

Elektricien Quick Elektricwww.quickelektric.be

“Snelle en duidelijke antwoorden op mijn vragen en alle opdrachten worden secuur uitgewerkt.”

Herenkledingzaak Shirtcenter

“Oprecht, persoonlijk en professioneel.”

Uw dierenarts aan huis Lilian Wortelwww.uwdierenartsaanhuis.be

Genoeg over mij! Wat is jouw verhaal?